Bajsa på tv4

inte okej!
Vi hade öppethus i skolan idag, jag och emelie gick runt och åt bullar och frågade om folk ville ha porträtt på sig själva. sedan bytte vi av och vi stod vid en liten studio vi hade fixat till och de kommer massa och vill bli fotade.

Sen står vi där med våra superheta sinclair t-shirtar och så kommer de en stor jävla lampa i ansiktet på oss, härligt! Tv4 var där.
så kommer reporten fram med en tjej till mig och säger " ställ dig såhär, ni ska prata om hennes framtid"
ehhh jaha, vad hände nu, filmar hon nu, kommer jag va på på tv nu?? samma jävla tankar samtidigt som jag ska komma på frågor till en 9onde klassare om hennes framtid och försöka på in media och foto i det.
så jag står där och frågar massa skit som ingen vill veta nått om och hon svarar,men de ända svaret jag kommer ihåg att jag fick var "aa jag är ju mest intresserad av foto" okeej, vad berättar jag då? det slutar med att båda står helt tomma på ord och stirrar på varandra och tänkte "filmar hon forfarande"?

förmodligen var de ju lokala nyheterna men de som irriterar mig var att hon inte sa någonting utan bara här har du ett objekt nu ska jag bränna dig lite långsamt här med min ENORMA lampa rätt i ansiktet!!

Sen kan man ju hoppas på att det inte kommer med =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0