Det går bra nu!!!!!

Åh herregud jag vet inte ens vart jag ska börja! men shit va bra kväll vi fick igår!  jag och malin åkte till göteborg och träffade mikaela som jag inte sett på massalänge så de va jätte skönt att träffa henne.

Måste bara säga detta innan jag fortsätter. mikaela praktiserar på Face. och dom hade frågat henne om hon ville vara med dom nästa fredag och göra ett jobb med Idol från 8-11. så sa hon till mig och malin att hon tackade nej för dom riktiga idolerna är ju i sthlm och vi har planerat världens utgång nästa fredag så hon ville hellre va med där.. när vi kommer till peggy och kollar på Idol säger dom att dom är i Göteborg nästa vecka! Peggy blev helt till sig och kunde knappt släppa att hon tackade nej. så skrev jag ett sms till mika och berättade de.. vad fick jag till svar?? "oj då...men va fan, jag vill ut! jag skall med ut!!!!.".. Hon är för söt ;)

IAF! jag panik shoppade lite precis innan affärerna stängde, en klänning från Monki för 400:- och en kavaj från HM för 200:-. lägger upp bilder sen.

Sen förfestade vi och blablabla..........och sen åkte vi in till stan för attt träffa Martina, Hanna och Elin. Vi gick till Parken där det var James Bond och och dressed up tema, och sjukt mycket folk med e skit lång kö.  Men Martinas kompis Axel hade varit med och ordnat denna festen, alltså kom han ut och hämtade oss och vi gick rätt in och fick varsin stämpel. Gratis inträde är aldrig fel. Sen tog axel oss till ett bord han hade reserverat för martina och där fick vi skumpa, fan va taggad man blev! 
Det var en sak dock som gick mig på nerverna!! En liten jävla kille som va kanske 158 lång och kom till oss hela jävla tiden, han satte sig vid vårat bord och sa ingenting utav bara va cp och dansa, och när vi försökte få bort honom blev han bara jobbigare. fan va arg man va på honom efter 3 timmar.

Sen efter ett tag började jag få frossa, ont i huden, ont i huvudet, illamående och svimfärdig. varför detta tro? jo för att jag tog en jävla vaccinspruta tidigare.. ÅHHH! så jag blev party pooper nr 1 i slutet, men å andra sidan va de någon som passa malins grejer då, eftersom att gaderoben var full. Så när Fredrika kom ch hämtade Malin, Hanna och Elin gick Martina och Axel med mig och tog en taxi hem till peggy. Fyyy va dåligt samvete jag hade då eftersom att Axel faktiskt jobbade och Martina hade skitkul! 

När jag gick upp för trappan började jag lipa! fy fan va ont jag hade överallt just då. jag var relativt nykter och kunde inte ta av mig kläderna eller resa mig ur sängen för att släcka lampan.

Bilderna lägger jag upp när jag kommer hem!

Tack Axel och Martina!! 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0