Den ultimata lördagen

Om man nu skulle få för sig att fundera på varför jag spenderar min lördagskväll i en lägenhet med min moster som börjar bli döv (märke vi idag) och hennes hund som snart ska få diagnosen att han har damp kan jag ju berätta vad för roliga saker som händer när man är med Peggy.

Man kan släcka ner hela lägenheten, öppna fönstrena, hämta en kikare och smyga på ett coolt killgäng som verkar bråka på utsidan. samtidigt som peggy 43 år vill fota dom med blixt.

Man kan titta på dokumentärer om WTC på en laptop som laggar i 80 min

Man kan hata en hund med damp som sitter och dregglar över ens kinamat när man äter.

Man kan ligga ensam i en soffa och kolla på en film om en tjej som blir förfölj av sin man som är ett psykfall och veta att de är en byggställning utanför och Peggy ligger inne och snarkar i sängen.

Man kan kolla på en inspelad film och när det är som mest spännande har smarthuvudet till moster slutat spela in så istället börjar en annan film med Mel Gibson som man inte alls är sugen på att se.

Man kan kolla på reklam, nyheter och vädret från 90-talet som är lika inlvelsefulla som någon som inte alls är inlevelsefullt. ( jag försökte komma på nått bra att jämföra med men efter 5 min gav jag upp)  

Det är inte alla som kan ha en så händelsefull lördag ;)
nu ska jag lägga mig och inte tänka på att de kan stå ett psykfall (möjligen någon av killarna vi stod och bråkade som vi smög på )kommer och ska dödar mig.

Skulle jag va död imorgon hade detta varit en så bra ledtråd :O
Men eftersom att Mikaela och Jennie hatar när man pratar om döden skippar vi den tanken då... men rätt smart av mig;)och jag fick precis ett sidförslag om Polisen!! tecken??
okej de va de sista, natti

Kommentarer
Postat av: Ida

Om du fick det sidförslaget från Nico.. kan jag ju tillägga att det hade varit något psykfall inne på hans facebook! haha det gör bara saken ännu läskigare isf verra! buuuhuuuu

2009-11-08 @ 13:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0