Ensam!

har tagit vaccinsprutan nu. kädes bra att säga att "jag är 18 så jag behöver inte ta hem en lapp som mamma måste skriva på som jag glömmer ta med mig varje dag i 3 veckor!!!"

Sitter ensam kvar i skolan nu, undra om de är några kvar! efersom att jag va klantig i onsdags så var jag tvungen att vara kvar tills klockan är 3 idag för att hämta min jacka som jag glömde på harrys. och jag slutade klockan 1 :( så nu måste jag ta 4 tåget till göteborg. Irriterande. men hoppas det bli kul idag iaf, det tror jag verkligen! även om jag ska ta de lite lugnt med drickan. kan behövas känns de som. tänkte satsa på att supa Malin under bordet istället, mycket roligare.

ÖÖÖÖHH Hallå jag har ju glömt att säga en sak som inte säger er någonting!
En gång var de 2 tjejer (jag och natalie). som var as coola och typ 15-16 år som stod utanför trägårn i uddevalla och pratade med våra kompisar som vi skulle sova hos efter att vi festat. men vi kom på den smarta iden att gå in på trägårn, ja men varför inte??(DOOH) så självklart kom en vakt och sa till oss efter ca 20 min och tog oss till bakdörren, en liten gränd typ. och säger "aa, hur hade ni tänk att vi skulle lösa dethär då?" samtidigt som han knäpper upp byxorna? varken jag och natalie tänkte på de så mkt då men vi har pratat om det nu i efterhand om hur jävla äckligt de va.
och nu när jag och carro var på centralstationen i uddevalla, som ni kanske sett på videorna. Där kom han! jobbade dock då på typ securitas eller nått för han va där för att låsa.  jag blev as nervös, inte för att han skulle göra nått men jag tycker bara han va obehaglig.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0