Sandybell

Wiiie Just nu är jag världens gladaste! Jag håller alla mina tummar och tår nu!!!!!

Men men påtal om nått annat. Gårdagen och idag har jag spenderat mesta delen av min tid framför datorn. Jag har nämnligen hittat en gammal serie som jag kollade på när jag var liten. Sandybell heter den. Teknad men den är så bra! Gråter nästan hela tiden, och så känslig är jag ändå inte.

Snabbförklaring: Hon är från skottland och träffade en kille som heter Mark som hon är jätte kär i. Hon har ingen mamma och får reda på att hennes pappa inte är hennes biologiska pappa precis innan han dör ( Tror ni jag grina eller?). Marks föräldrar dör och då flyttar Mark. Sandybell tror han är förlovad med en idiot till brud.  Sandybell får flytta till london när hennes pappa dör. Och nu bor hon i london med en familj vars mamma och dotter hatar henne.

De är väl så långt jag kommit än då länge. Är på avsnitt 34 nu av typ 60. Har hållt på i 2 dagar nu och de kommer ju ta sitt lilla tag till detta.


Så nu måste jag forstätta kolla. Kommer hon träffa Mark igen? Kommer Mark bli en känd konstnär? Kommer Sandybell träffa sina riktiga föräldrar? Spänningen ligger i luften mina vänner.

Fortsättning följer.....
 


Kommentarer
Postat av: Elina

Hej på vilken sida hittade du avsnitten av Sandybell? Har försökt hitta på internet men får bara upp spanska resultat. Skulle vara tacksam för ett svar.Mvh Elina

2011-12-11 @ 19:47:25
URL: http://elinahirvonenwikner.blogspot.com
Postat av: Veronica

Hejsan! jag har kollat på de på youtube. fanns alla avsnitt. Men var ett tag sedan dock så kanske inte finns kvar =/ hoppas du hittar den!

2011-12-15 @ 18:48:13
URL: http://veronicamalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0