Schäslong-heaven

Igår åkte jag till Amanda i Uddevalla. Vi skulle kika lite i affärer men eftersom jag precis slutat på jobbet så kan jag ju inte shoppa så mycket. 
Det första jag gör är att gå ut living room med 6 stycken riktigt fina rödvinsglas. När vi skulle parkera bilen utanför Amanda ser jag en antikaffär, jag ville bara gå in och kika lite efter en stol jag är på jakt efter. Det var riktigt stort där inne och både jag och Amanda gick runt och sa "herreguuud" hela tiden. Jag med iver och Amanda med dödsångest. Hon va så jävla rädd för alla gamla möbler. Va olika man kan va ;) 

Högst upp, längst in efter det känns som vi vandrat runt hur länge som helst kommer vi fram till dessa skönheterna. Jag dog!! 

 
Idag ska jag åka och köpa mig en. Vilken har jag dock inte bestämt. Jag kommer att måla och klä om den vilken jag än tar. Just nu står de mellan 2an och 4an. Alla säger 2an men jag ser så mycket potential i den sista. Både trät och kurvorna är så mycket finare på den.  
 Dessutom kan jag nog få den 1000 kronor billigare. Vi får se vad det blir 


Kommentarer
Postat av: Delägaren i bloggen ;)

nämeeen du bloggar :D gick in av en slump bara för å kolla så ser jag att du är i action igen <3 håll mig uppdaterad! Love you <3

2013-09-20 @ 13:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0