Välplanerad halloween :D

Veronica Gunnarsson Varför gå ut när man kan ha skräckfilmsmaraton med Martina och Carro?! (Y)

Jennie Olausson
Jennie Olausson
kan man undra..
för 3 timmar sedan

Martina Enebrand
Martina Enebrand
För att när Martina ser på skräckfilm blir hon rädd och vill kramas, därför vill man va med oss!
för ungefär en timme sedan

Veronica Gunnarsson
Veronica Gunnarsson
nej inte säga så du skrämmer mig :(
för ungefär en timme sedan

Martina Enebrand
Martina Enebrand
Mohaha. Om du skriker tar jag din tunga!!
för ungefär en timme sedan

Caroline Myrseth
Caroline Myrseth
Fast Martina, vi får nog vara lite snälla mot Veronica och gå ut och säga "bus eller godis" med henne. Hon har ju tjatat om detta i ett år nu..
för ungefär en timme sedan
Veronica Gunnarsson
Veronica Gunnarsson
snälla låt min tunga var..att du alltid ska va efter den :/
ja de hoppas jag carro för de har du lovet mig nu..jag ska klä ut mig till en pumpa.. martina du behöver inte klä ut dig :D
för ungefär en timme sedan

Martina Enebrand
Martina Enebrand
Jag förstår ingenting. Sedan när är det coolt att tracka på mig? Att kalla mig raset? Jag har faktiskt också känslor! Jag har sytt en Sailor Moon dräkt till ikväll, skulle uppskatta om ni stöttade mig. Det är inte alla som kallas 'Raset' som faktiskt har mod att klä ut sig till en frontfigur så som Sailor Moon.
för ungefär en timme sedan
Veronica Gunnarsson
Veronica Gunnarsson
HAHAHAHAHAHAH nu höll jag på att dö!
för ungefär en timme sedan ·


Caroline Myrseth
Caroline Myrseth
Okej Raset, men jag har en plan för kvällen. Jag själv tänkte köra på det mer traditionella, häxa. Så om vi ställer oss nere vid ICA så kan jag lägga fram min häxhatt. Sedan kör vi någon fin sång, jag tänkte "Låt inte din skugga falla här" eller kanske något av Björn Skifs, det är upp till er. Jag menar, ett äpple ska vi väl i alla fall kunna skrapa ihop till. Sedan tänkte jag att vi kunde gå vidare till Statoil, Brogrillen och slutligen Garnboa.
för ungefär en timme sedan

Caroline Myrseth
Caroline Myrseth
Jag finns på min walkie-talkie om ni vill något.
för ungefär en timme sedan

Martina Enebrand
Martina Enebrand
H... Läs meräxa fungerar bra! Då möts både gott (Jag som Sailor Moon) och ont (Du som häxa). När det gäller val av låt röstar jag för Purple Rain med Lars Kristerz, den är både seriös och munter. Då skulle jag nog våga påstå att vi till och med kan skrapa ihop till en kvast. Men jag vill som sagt inte ta ut glädjen i förskott och ta på mig pälsen innan björnen är skjuten. Eller smaka på soppan innan den är kryddad. Jag fick tidigare en vädjan om att sjunga tillsammans med Kajsa Karin. Tydligen var Sailor Moon är stor förebild. Om det låter intressant går vi till församlingshemmet innan finalen på Garnboa.
för 32 minuter sedan
Caroline Myrseth
Caroline Myrseth
Det låter som en utmärkt idé! Vi får hoppas på att Veronica är med på planerna. Kanske gratisbullar på församlingshemmet lockar? "Purple rain" hade gjort sig utomordentligt bra i rondellen. Jag menar Sailor Moon, Häxan och Pumpan springandes i en ring sjungades på Lars Kristerz. Tänk dig rubrikerna, vi kommer slå internationellt! Jag tycker våran plan är fulländad, eller vad tror du?
för 16 minuter sedan

Veronica Gunnarsson
Veronica Gunnarsson
OMG ni är dom bästa i världen på att komma på balla ideér. jag är lätt på. jag skriver ut texterna på några andra låtar jag tycker är passande med. ojojoj alla kommer va så avundsjuka på oss när dom ser oss i tidningarna. ser fram emot att träffa Kajsa-Carin igen med. det var riktigt längesedan. jag ska åka och hämta min pumpa dräckt nu.
Puss och kram, syns på stan (henån)
för 3 minuter sedanVeronica Vs Martina

Övertrötta är de ända jag kan säga..
Martina

Åh jag har tråååkigt

23:07Martina

hihihihihihi

Bjarne, vart håller du hus?

23:08Martina

Jag har insett att det jag gjorde var dumt. Men du har fått se Idol varje fredag i fyra veckor, och jag bytte bara kanal i ca 5 min ..

Men förlåt, jag ska lära mig av mitt misstag

Plötsligt lockade 'Morden i Midsommer' inte lika mycket längre

23:10Veronica

Lek inte med andas känslor sigvard :(:(

23:10Martina

Du kan väl i allafall kalla mig vid namn, Karl-Sigvard

23:11Veronica

du är inte värd att ha samma namn som en kung i sverige så som du behandlar andra.. du vet vad rhabi betyder för mig och jag vet att du bytte bara för att jag väntat på detta hela veckan

23:12Martina

Jag har gjort mitt yttersta för att acceptera att jag aldrig kan få de plutläpparna och den lena röst som Rhabi har. Men jag får ju aldrig sjunga för dig

23:12Veronica

du ska veta att nästa gång du kollar på våra bästa år kommer jag byta över till keno..

23:12Martina

!!

23:13Veronica

NEJ rhabi är oersättlig

23:13Martina

Nu går du för långt och gör en höna av en fjäder!

23:13Veronica

våra bästa år för dig är som idol för mig

Besviken är de ända jag kan säga till dig.... Lusiffer

23:14Martina

Nej, Våra Bästa År är äkta. Äkta känslor spelar in på ett ovärdeligt sätt

Lusifer*

23:14Veronica

LEK INTE MED MINA KÄNSLOR SA JAG

23:14Martina

Nämn då aldrig Rhabi i min närvaro!

23:15Veronica

RHABI RHABI RHABI.. Låt de namnet eka i ditt huvud

23:16Martina

Då är det officiellt, Jag, Karl-Sigfrid avslutar härmed mitt sammarbete i 'Rädda-Sandlådan-I-Bromölla'. Vem skrattar nu?

23:16Veronica

d-d-d-d-du menar de inte

23:16Martina

Jo, jag lovar!

23:17Veronica

SNällllaa jag kan inte andas :O:O

23:17Martina

Får se hur tuff du är nu Bjarne!

23:17Veronica

:'(:'(

Vad ska jag nu göra?? bromöllas sandlåder behöver oss!

Martina

Ack, jag är medveten om detta. Ett undantag kan göras, men då måste du på heder och samvete lova att du aldrig nämner namnet Rhabi då det på ett ondskefullt sätt tär sönder mig inifrån.

23:21Veronica

jag gör vad som helst för bromölla! men rhabi kommer alltid finnas i mitt hjärta. Men jag är medveten om att hans och mitt förhållade kommer stanna med mitt fotoalbum under kudden och vistelserna utanför hans hus. jag lovar att det är ingenting som ska påverka dig

Martina

Okej, det kändes genast lite ljusare, Jag kanske kan överväga Bromölla en andra chans, måste erkänna att jag inte vill att Bromölla skall straffas för dina gärningar

23:23Veronica

nu ska du ju veta att detta började ju bara för att du va tvungen att byta kanal. men är vi sams nu? kan jag komma ut från toaletten?

Martina

Ja, du kan komma ut. Men då vill jag titta på nyheterna i 2 min. De visar en nyhetssändning om Bromöllas natur!


Bilder från förra helgen i Göteborg
Och självklart en bild på pappas morotsmössa


Hemma =)

Har inte varit hemma sen i onsdags morse så de är faktiskt ganska skönt att vara hemma.
även om jag har haft jättemysiga dagar i strömstad =)
Igår bakade vi bullar och de blev väll sådär. men väldigt bra för att va första gången. förutom en gång när jag och malin bakade och de bara blev degbollar, skit äckliga var dom.

Så nu ska jag va hemma och ha kvalitets tid med min mamma. vi har hyrt tre filmer, YesMan, Taken och någon wallander film mamma ville se. sen ska vi äta popcorn och vindruvor och dricka ramlösa. kommer bli skönt att bara ta det lugnt en fredag.

MEN vad händer imorgon??? så är de när man inte är 18. nått måste jag lösa. annars kan jag ju kolla med Caroline om hon vill gå och "busa eller godisa", "bus eller godis" ,"säga bus eller godis", " knacka dörr" välj själv jag vet inte vad man säger att man ska göra.. klä ut sig och hoppas på att få gratis godis.mmmm...

Mitt tåg till strömstad går till om 40 min.... jag är hemma. så jag kommer förmodligen inte hinna och då måste jag vänta till 4 tåget. kul!

jag hade hunnit om vi inte skulle åka med en färja som bara går var 20de minut.

26 DAYS TO GO!


världens tråkigaste tisdag

Gud vad jag har tråkigt!

Idag har jag bara varit ute och gått med min bror men han körde slut på mig totalt så jag däcka när jag kom hem och har sovit till nu..
som sagt jag är trött hela tiden.

Vad ska jag göra idag? :(
Ibland vill man verkligen inte på på en ö som man måste åka linfärja för att komma till. det är ju inte som lysekil direkt som de bor massa folk på. lysekil är ju faktiskt inte ens en ö. De som de bor flest av här är väll kossor och sommargäster. det är ju väldigt bra nu när det är vinter.. nee!

Skulle varit med Ida idag egentligen men hon är sjuk och jag kommer ingenstans.

Simon och Mats

Sitter hemma i mitt kök med min pappas morotsmössa på huvudet och lyssnar på radio, ett intressant program där dom pratar otroligt långsamt.

- Har du något favorit träd?
-jag tycker granar är väldigt fina, men björk är också fina.
- finns det några speciella granar du gillar?
- nej de finns en fin här borta, den är väldigt stor. den har jag klättrat upp i ....


OKEJ!!!

Sen kan man ju undra varför min pappa har en morotsmössa, jag har ingen aning. varför har han de???? skön är den iaf så jag vet vad jag kommer gå runt i hemma i fortsättningen.

jag har precis kommit hem ifrån strömstad nu. var en jätte bra helg där vi först åkte till göteborg och gick ut och åt på lilla london och i lördags åkte jag med mikaela hem och åt ben & jerrys och mös=)

jag har döpt mina fötter nu med. Den vänstra heter Simon och den högra heter Mats...
Mikaelas högra heter Carmencita
har jag sagt att man inte är mogen förens man vågar va omogen??? ;)

Enjoy


Är i strömstad

Åh va mysig kväll vi hade igår =) men skriver mer om det när jag kommer hem imorgon för nu är jag hos mikaela. 
Ciao

Göteborg

Idag hade vi tydligen halloween tema i skolan.  det märkte jag efter halva dagen eftersom de flesta på våran skola brukar se ut sådär (Y)

Just nu sitter jag hos peggy i göteborg och Väntar på lite mat och på att Jennie och Mikaela ska komma hit. hoppades på att Carro med kunde komma men de ser mörkt ut :/

Planerna för ikväll ser ut som att vi kommer göra oss iordning och dricka lite vin och titta på idol här hemma. (hos peggy som jag kallar hem) sen efter idol drar vi oss ner till avenyn och äter på Lilla lodon vid 10 och sen får vi se vad vi får för oss att göra =) 

Toppen torsdag

efter skolan gick jag och fikade med Ida på lejas. riktigt mysigt eftersom jag inte träffat henne så på väldigt länge. så vi satt och prata om allt från fyrkantiga stolsben som gör sånt dom inte borde till inflamationer i vaderna.
 
Sen kom malin och vi åkte till torp alla tre och handlade lite.
jag köpte en klänning och ett par örhängen

Bikbok 399 Kr
 


Ur & pen 25 kr


Plötsligt händer det !

YES plötsligt händer de. De hände mig! jag vann på en tia lott!!!! 10 kr.. awesome

Sitter och kollar på fråga olle dokumentären. dom åker med massa ungdommar till sunny beach så ser man massa tjejer som säge, jag har pojkvän men de som händer här stanar här.. IDIOT! du säger det i svensk tv.. pinsamt korkade ju..

Nått är ju fel på mig. igår gick jag och la mig mycket tidigare än vanligt. och imorse kände jag att jag kan inte gå till skolan, så jag fortsatte sova och sov stenhårt till halv tre och min mobil har ringt precis bredvid mig i sängen och hemtelefonen har ringt och massa sånt men jag har inte ens reagerat..
så jag behövde nog sova lite..
God natt


youtube konto (Y)Jag och Ida på utkik efter Mikaela och Anna i Rhodos  =)

På tal om zombies och Malin

Här sitter jag och luktar på killparfym helt ensam, de är ju lite lagom pinsamt sådär..

Kollade på projektarbetet med Michael Jacksons låtar idag.riktigt bra var det! Ida var jätte duktig =)

Tyvärr verkade de som det blev fel en gång i uppträdanden. dom hade en projektor och där börjar "thriller" videon spelas upp samtidigt som de är kolsvart i hela salen och massa rök sprutas ut och de är jätte läskigt för jag ( som inte får plats och sitter i trappan) vet att en "zombie" som sitter ovanför mig ska komma ner därifrån och bara skrämma skiten ur mig så jag sitter som på nålar under hela showen.

Iaf, ljudet funkar inte på musikvideon, eller så ska det vara så men det tror jag inte.skit synd att de va så men  alla sitter spända och tysta och tittar och så hör jag att någonviskar i mitt öra.. "Någon kommer få så jääävla mycket skit för det här den alltså" denna någon är malin.. vi kunde inte mer än att tycka synd om stackaren som kanske skulle få en utskällning efter showen..

På tal om zombie och malin!
Jag har köpt en ny jacka! de va på tiden!


Köpt på MQ på torp
Esprit - 1399 kr

Köpte denna gosiga tröjan med =)
Gina tricot - 149 kr

och ett par vanliga mörkgrå leggins
Gina tricot- 99 kr

dreggel

Tänk er en kärleksmums fast botten är som kladdkaka och istället för kokos har man strössel..

Sånna har jag i köket som ligger och ropar på mig! jag har redan ätit fem stycken idag så jag får nog spara några åt dom andra =)

Rhodos 2010

Har så mycket tankar som går i huvudet på mig om nästa sommar!

Antar att alla har förtått att jag förmodligen kommer jobba på rhodos då. och hoppas verkligen det för shit va kul det skulle vara.  antagligen på Grabbarna Grus eller någon annan stans. men innan jag kan åka någonstans måste jag träffa maggie. rör mig inte ur fläcken innan! Och det skiter sig ju med student resa då som jag gärna hade åkt på. men de blir väll en liten studentresa dit med kan man ju säga..

Men nu ville en klubb ha ett personligt brev så jag måste sätta mig och jobba med det nu. måste ha ett alternativ ifall de skulle skita sig med GGs.

Detta jobbet hade passat mig så jävla bra! visst jobbade jag bara en dag sist men jag skulle gärna ta fler

I december gör Ribba GG crewet för sommaren -10.. Håll tummarna och åk ner och festa på grabbarnas =D


Den rätte?

En liten tanke bara..det är i hur många filmer som helst man säger att om man avslutar varandras meningar har man hittat den rätta kärleken!

FY fan va jobbigt att ha en som avbryter ens meningar hela tiden! Nej tack då avstår jag hellre..

:'(

ÅHH här sitter jag i mitt kök och äter havregrynsgröt och tårarna bara sprutar!!
Tittade på denna videon och usch va fint. jag älskar verkligen michael jackson. eller vem gör inte de? hela våran familj har alltid varit stora stora michael jackson fan! men som sagt, vem var inte de..


Där de brast för mig var när man ser hur publiken jublar.. är väldigt svag för sånt :P

eh liten sak som är störande dock är när gör smooth criminal och i slutet på låten lutar sig alla fram, väldigt skillat, men en kille böjer sig bara:/ visst han är säkert trött men sätt honom inte längst fram då om han inte klarar de..

Tummen upp för Lördag

Vilken perfekt lördag
först vakna utav sig själv och se havet och strålade väder hemma hos carro och sen kolla på Bert och äta mackor.

Åka hem och göra sig iordning och prata lite med mamma och pappa

Åka till caroline ohlsson och va med massa goa tjejer. äta god mat, (jag vet! det tar emot att säga "god mat" men de känns nästan löjligare att säga grym mat eller as bra mat så jag får leva med de) och kladdkaka och massa snack och sång och ett tag spårade vi ur så de blev en del skrik med. tack för en jätte mysig kväll caroline =)

åka hem relativt sent och va precis lagom trött, så nu ska jag lägga mig i min säng, sätta på Bert den sista oskulden och bara mysa med mig själv. sååå skönt med tanke på att jag inte vart hemma sen onsdags.woho Veronica goes Outfit pic!!
Tröjan köpte jag på Gina Tricot nyligen för 199 Kr
Halsband, Have no idea..julklapp ör några år sedan
Byxor Gina Tricot
Skorna från Din sko

Bert Ljung och Åke Nordin <3

Jag fick inte min thaimat eler kaka men jag fick fruktsallad och glass och många skratt med underbara tjejer..

jag sov över hos carro och dagen har vi ägnat åt att titta på bert, väcker massa minnen från 7an och 8an när vi spenderade alla våra helger i malins sommarstuga och tittade på Bert och drog en massa citat och åt grandiosa pizzor.

Flash back Bert!

Det är ungefär som rakblad och                                                               
tamponger, de går alltid åt.

Men Anton! Anton är ju död!

Det finns allt en liten Jörgen i oss alla

Men torleif har ju också glasögon
MEN han föddes ju för fan med dom                                                    

Dom hade namn som tex Balle den röde


Har ni hört om den nya killen han
har slåtts emot 5 utbildade knarkare

Tjolahopp tjoolahej!

Vad är de för fel på dom?
jag vet inte dom är väll dumma i huvudet

Are you dum in the head!
Vi kommer slå internationellt!

Det låter ju piss dåligt!
Vadå piss? hur låter piss?
Amanda sjunger pop (Y)

sitter hos amanda och snart kommer malin. sen ska vi till carro och va henåntjejerna, jag räknar faktiskt migsjälv där även om jag bor på flatön.. alla tjejerna utom natalie, synd att hon inte kan va med men vi kommer ha mysigt ändå=) hoppas på thaimat och baka kaka kanske!! men får se vad dom andra tycker..

NEJ!! jag kollar på ringaren i notredam och nu dog esmeralda..fast hon börjar nog leva snart igen..Minus Ida;)<3

Thank god its friday

Gick upp dödstrött i Göteborg för att åka till skolan där vi inte hade någon lektion, så jäkla onödigt!

Jag och Mikaela var i kungsbacka igår och hälsade på Mikael och Anton igen =)
måste säga att för att bara ha varit i kungsbacka två gånger hittade vi riktigt bra där, förutom att vi tydligen gick en liten omväg men vi hittade ju iaf.
Vi gick inne på coop och kollade barnböcker och sen gick vi till Mikael och tittade på south park. 

Sen åkte vi hem till lägenheten och köpte Mcdonalds på vägen =D gott vare!!
Vi fick sovit mer än 50 min denna gången, de kunde behövas.


Nu ska jag med amanda hem och sen blir de lugn kväll med mina henån tjejer. på tiden för de va jätte länge sedan <3


Jag kom på de!

det var ett doftljus som stod mitt framför näsan på mig som luckade pepparkaka!! (Y)
skriv ner de

Pepparkaka ?

Varifrån kommer lukten?:O de luktar verkligen pepparkaka i mitt kök. vi har inga pepparkakor vad jag vet. och de är inte en jätte stakt lukt heller utan den smyger sig lixom på en imellanåt...

Idag provade vi på ett
nytt café, röda rummet. tycker dock inte de va lika mysigt som jag hört att de skulle va så lejas är fortfarande min favorit =)

jag bara älskar att åka
min buss hem! eller egentligen finns de två bussar, den ena åker alla mina kompisar och då åker jag runt henån.
den andra går direkt via bokenäs och in till dragsmark (om det säger er någonting) och den åker....bara jag!! jag sitter alltid helt ensam på den:O  dom bussarna går samtidigt från uddevalla så dom brukar åka bredvid varandra. så ser man ens kompisar sitta där på en buss och så sitter jag helt ensam och mobbad på en annan.. otrevlig buss chauför har jag med så jag vågar inte sova ifall han skulle fråga vart jag ska av. de händer ibland. idag till exempel.

Nu ska jag plugga på min realismen redovisning jag ska ha imorgon och så ska jag packa lite kläder för imorgon blir det kungsbacka och träffa Mikael och Anton igen =) trevligt trevligt!


puppies?

jaha då kanske de blir valpar igen hemma då. vet inte riktigt om jag blev glad eller inte. men de blir jag säkert när dom väl har blivit söta.valentino va sjukt söt iaf =)

DOBBELWE

NEJ NEJ NEJ!!
jag sitter i massagestolen och pluggar och då kommer pappa hem och vi pratar lite. sen säger han att han ska åka igen.
"jag ska ner till OA och göra en NY reklam för handelsman flinks!!!"
NEEEJ! räcker det inte med den som är? så ska dom väll försöka toppa detta och va jätte roliga:/ 
Pappa är redan med i en reklam för handelsman flinks. där har han tragit till med världens dialekt och låter så jävla dum.

låter typ " dobbelwe dobbelwe dobbelwe pångt handelsmannflenk pångt äse"
                      dvs: www.handelsmanflink.se

I´m loving it..och denna går på framför allt mixmegapol hela tiden.

En gång satt jag och pratade med en kompis och han säger. "den värsta reklamen som finns är den dobbelwe dobbelwe reklamen. fan vad jag hatar den! så jävla dålig "

och jag där då " det är min pappa"


En helt vanlig dag i skolan

Jag säger ingenting!

 


jag SKA!

Ska man försöka ta tag i sin vardag snart kanske??
jag SKA börja träna igen på orust fittness med Malin=)
jag SKA färga mitt hår mörkt istället för ljust har jag kommit fram till
jag SKA ta tag i mina läxor!
jag SKA ta hand om min hy..

jag tror de hänger ihop lite allting!
om jag börjar träna och äta bättre blir min hy bättre. jag blir piggare och då orkar jag sätta mig med läxorna när jag kommer hem.. håret kan jag ju faktiskt färga när jag vill..

jag fattar inte varför jag inte gör detta, har inte tränat sen innan sommaren..jag är alltid så mycket gladare och piggare när jag tränar och håller igång kroppen. nu ligger jag alltid och sover och är helt slut.


Som sagt, alltid helt slut
GOD NATT

löök!

hemma efter en jätte mysig kväll med Mikaela=)

påväg hem tog vi vägen om torp och jag köpte lite nya underkläder.. alltid lika kul faktiskt :P sen köpte jag cheesburgare =)

 jag tar alltid bort gurkan när jag äter där. och när jag gjorde de såg jag att jag inte hade fått någon lök i.."mamma jag fick ingen lök i min hamburgare" hon svarade inte. "hallå jag fick ingen lök i min hamburgare!!"
jaha okej va de jag fick till svar.. varför bryr hon sig inte tänkte jag... ja varför bryr hon sig inte om att veronica 17 år inte fick någon lök i sin cheesburgare.. DOOH!!


Stockholm Boggie

Ligger uppe i mikaelas säng helt ensam och kollar på Stockholm boggie. riktigt bra faktiskt. Mikaela ligger nere och sover med sin lillebror och jag ligger här =)  
Ikväll har vi tittat på idol och ätit tacos. i stortsett de;)
imorgon ska jag med mikaela och träna på hennes gym, får vi väll se hur de kommer gå:P
Nattinatt

glödlampa över mitt huvud

Detta var ju garanterat Michael Jacksons snyggaste tid!
Har kollat på denna några gånger nu och tycker verkligen jag kände igen den lilla killen som dansar.. sen kom jag på varför. eller okej de stod i en kommentar nedanför men jag såg iaf att de var någon jag visste vem de va


Alfonso Ribiero! han är med i fresh prince of Bal-air
kan inte tänka mig att han har kunnat dansa sådär.

Livmoderhalscanservaccin;)

hahaha jag satt här och skulle precis skriva nått men kom helt av mig för att en random kille i klassrummet står en bit bort från papperskorgen och kastar en pappersboll i den och träffar. han tycker han är as grym och säger" yeeah"..ingen reagerar, vem är killen??

Ska in och ta vaccinspruta snart :( ser fram emot de väldigt lite faktiskt.

Imorgon ska jag med Mikaela hem och stanna där över helgen,  så mysigt ska det bli!


snilleblixt!!

YEES jag och malin har kommit på hur vi (om hon nu kan med och ta åt dig äran av mitt mästerverk) ska få fler läsare.. eller okej de va malin som kom på de. Vi ska göra handmålade affisher och sätta upp på alla lyktstolpar i uddevalla! "snälla läs min blogg, där står om allt från Katter till milkshake"
Alla skulle garanterat gå in för at kolla vilken jävla idiot som sätter upp lappar (Y) smaart.

Sen när adam har sitt radioprogram i skolan ska jag bryta mig in under sändning och skrika att alla ska besöka min spännande och as coola blogg. sen ska jag sätta på dancing with myself med the killers..inte för att de har nått med bloggen att göra. jag bara gillar låten.Men heeej:D

jag är såhär trött!

kan bara se de framför mig när Kajsa kommer ut på morgonen. strålande sol med utsikt över poolen, ni vet den härliga semester känslan. så tittar hon sig runt från ballkongen sen kollar över på min och malins ballkong och ser, det här... charmigt!

MEN detta var nog en utan dom bästa nätterna för mig på Rhodos. först har de en skitkul utekväll och efterfest med emelie på colorado. kom hem vid 7 och la mig ute i friska luften. De va riktigt skönt. Luftmadrassen var mycket mjukare än sängen. jag hade mina nudlar bredvid mig och en hel sprite flaska och en handduk. sen var jag lika glad när jag vaknade som när jag la mig ;) de hade ju trostallt inte gått så många timmar. 3 typ..


M Noaksson <3

Sitter i skolan och skriver om realismen och väntar på att ida ska ringa. va så längesedan jag såg henne så vi tänkte fika idag =)
Idag har Maggie gått i tankarna hela dagen.
vi pratade förut om hur mjuk hud hon har och allt. ( haha de lät lite konstigt men har ni tagit på henne fattar ni, de lät med dumt =S )..fast vi använde " var" istället för "är"  lät som hon har död eller nått:( hemskt!!
Hon fyller år nu på torsdag så glöm inte gratta henne:D hoppas hon får en bra födelsedag i Nebraska ;)
Saknar dig Maggs <3


Hårinpackning och ansiktsmask

snögg!!


Hjälp:/

Så skön är den!

Idag på retoriken fick jag lite ångest.. alla är så jävla smarta!! så sitter jag och mina tjejer där, längst fram i klassrummet med öppna munnar! nu lät de som vi va skit dumma. aa!! om man jämför med dom.
vi är lite outsiders i våran retorikklass.

vi tror såklart att de är för att vi inte har jätte mkt gemensamt men innestinne är dom nog som i filmen jag såg i helgen."Den utvalda". dom ville ha ett perfekt samhälle och inga osmarta skulle finnas..dom kanske gaddar ihop sig och ska ta oss när vi minst anar de. läskigt.. men ändå finns de en liten anledning till att alltid gå tillbaka till retoriken(A)


Bilder från helgen =)


Mikaelas jobb (Y)


Viktor och Jennie


Godmorgon


Jennie klarar inte av läskiga filmer;)


Uggs <3


Fotboll? neee


!!!!!!!!

jag suger på att plugga :(

Foto

Fick MVG på min första fotouppgift :D
poängen var att fota träd, uppenbarligen!
Frödinge kladdkaka

det är lördagkväll och jag och jennie väntar på att åka till viktor och johan.

Vi ligger i sängen och dricker te och kollar på körslaget. bara körslaget är ju nästan pinsamt. väldigt inne i de otroligt intressanta programet kollar vi på.
team Pontare sätter igång och jag och jennie vrider sakta på huvudet och tittar på varandra för att bekräfta att vi tycker ponares kör va bra. båda har en litet leende på läpparna och nickar belåtet åt varandra. vi fortsätter titta på tvn, tills vi kommer på hur sjukt dumt det måste ha sett ut och båda ligger och as garvar i sängen.

det var nästan höjdpunkten på våran lördag..sen åkte vi till viktor och johan.

neee de va så kul så;)

kollade på en krigsfilm utan text, somnade i soffan och sen gick vi och la oss.. kortfattat =)
När vi ligger och sover vaknar jag av att viktor putter till mig. "veronica jag ramlar ut sängen!" oj förlåt! då har jag tatt så mycket plats at han ralmat ner på golvet. inte på kontigt om han hade haft en 90 säng men han har en 180 säng så jag fattar inte hur jag har sovit.

vi åt kladdkaka. därav rubriken (Y)


Strömstad?

Sitter i jennies säng och pratar. vi kom fram till att igår var en väldigt otippad dag.


fyra saker som inte blev som förväntat!

1: meningen var från början att jag skulle vara med mina henån tjejer på kvällen och mysa. men när dom inte kunde tänkte jag att jag bara kunde va hemma och plugga istället. smart val(Y)
sen ville jennie att jag skulle följa med till henne och baka pizza och kolla på idol med henne och emelie. ja men varför inte, så när dom skulle upp till tåget bestämde jag mig för at följa med. inga saker med mig eller nått.

2: sen hemma hos jennie blev vi sugna på att shoppa så vi drog oss till nordby och gjorde det. eller mest jennie även om de inte va riktigt planerat ;)

3: hemma kollar vi på idol samtidigt som jennies föräldrar står och bakar pizzan vi hade planerat att baka.. så fruktansvärt lata är vi.

4: efter idol och pizzan ringer sanna till jennie och vill att vi ska med ut på krogen. njaa, jobbigt när klockan är så mycket. jag hade inget med mig och kände mig helt död. men varför bry sig om de?

Kvällen slutade alltså med att vi åkte till O2 och festade.. istället för att från början va hemma i min ensamhet och plugga. men det var riktigt bra(Y)Man on the moon

Har fassnat totalt för en film vi tittade på igår.
Andy Kaufman. spelas i filmen av Jim Carey. tittar man bara på filmen är den bara konstig men vet man att allt han gör i filmen har hänt på riktigt garvar man ju ihjäl sig!
Har ni inte sett filmen fattar ni förmodligen inte klippet men kolla efter 4.40 så fattar ni att killen är stört..


Denna scenen gör dom exakt i filmen med.. detta är då den riktiga andy kaufmanSe den!


tillbaka till kungsbacka

hahaha blev riktigt imponerad när jag såg att malin hade skrivit ;) keep it up.. snart kanske jag kan göra om headen igen(Y)

Igår åkte jag och Mikaela till göteborg och sen vidare till kungsbacka och träffade Anton och Mikael. hade riktigt trevligt. sov dock bara 50 min inatt vilket känns idag kan jag nu säga. Ögonen rinner och håller på att slå ihop sig hela tiden. riktigt avundsjuk på micke som fick ligga kvar och sova.
ställde klockan på halv 6 men vid 6 orkade vi dra oss upp. Anton var snäll och följde oss till tåget.. annars skulle vi aldrig hittat. tog tåget till göteborg. åkte bussen till peggy för att hämta våra saker, åkte tillbaka till stan och tåg tåget till uddevalla. dock 1 och en halv timma försent :/ inte okej..

Nu kommer snart mamma och hämtar mig. ska försöka hålla mig vaken tills 9 iaf =)

RSS 2.0