Kinky

Igår va en as bra dag, typ bästa på länge, jag köpte ugs och var på stripklubb.. asnice :D
debut på strippklubb va kul faktisk


Saknar t.om. skolan lite


Hej hemlängtan!

Idag har jag haft hemlängtan som tusan, förmodligen mest för att jag vart bakis och legat ensam vid poolen och i mitt rum hela dagen.  så då har jag deppat till dettaoch kollat på det här

20 Augusti

Tänkte bara tala om att de kan va så att ni inte känner igen mig när jag kommer hem där någongång i september. varför? jo för att jag har nu bränt mitt ansikte så jävla mycket och sist brände jag ju mustachen och nu har jag flagat där och sen bränt mig igen så de känns som världens köttsår under min näsa typ.. AJ säger jag bara. Blir ingen sol för mig på några dagar vill jag lova.


Nu ska jag äta på jacks <3


Nakenshock på chilleboy!!


Vi har handlat klockor och är allmänt fräcka..


JENNIE!!

haha detta var de första jag ser när jag går in och kollar till bloggen
MEN FÖRHELVETEEEEEEE UPPDATERA MERAAAAAA!!!! Vet inte hur många gånger jag har gått in och sett samma inlägg.. herreeguuuud verran! come oooon! ;) saknar dig riktigt mycket!! <3

Saknar dig med Jennie ;)

Jag vet inte vad jag ska skriva, alla dagar är typ likadana här, eller på kvällarna har jag massa saknar att skriva om men de hinner jag glömma tills jag vaknar.

Kortfattat om kvällarna då.
De har blivit en tydlig ändring från högsäsongen till nu. Det är väldigt mycket italienare.
På lördag ska jag få skagenröra för kakans kompis kommer hit med det till mig, LYCKA!
Jag har bränt min mustach.. eller där jag skulle ha en om jag vart kille eller lite mer hårberikad.
jätte många i crewet har åkt hem nu och de är bajstråkigt!

Nu ska jag äta min klassiska macka på swedco. Phiadelphia (stavning =S ), tonfiskröra, tomat och sallad.. ENKELT!

Helluuuu

As nice dag faktiskt, mamma ringde vid 10 eller nått i morse så då vaknade jag, gick till casinot och har legat där till typ halv 5. har dock lagt 18 euro på mat där, inge bra..

drömde när jag powernapade precis att farmor, pappa, robin, david och elin kom ner hit.. inte mamma konstigt nog :S Suger när man vaknar och vet att dom inte kommer ner alls, men en liten bajskorvkaka vid namn Malin har sagt att de kommer ner ett gäng från henån snart och då blir de rooligt =D

Casiinot :)

Ännu en video

Jennifer tycker tydligen jag uppdaterar för lite så får väll bättra mig med de

Så vi kör på ännu en video


Aug. 8, 2010

Visst har jag sagt innan att jag hatar våran reseptionist.. ja! nu vill jag göra så hela hotellet går i konkurs eller nått. Vi ligger inne och sover städerskan kommer in i rummet och rycker bort täcket från mig och där ligger jag typ naken och fattar ingenting. Då har chefen typ sagt att hon ska ta alla handdukar och täcken från alla workers (Y) så om ni åker till rhodos, bo inte här!

Just de, jag måste betala för att de va smuts på handduken.... VA???!!!???

Ne men om man inte ska va så bitter då så kan jag ju säga att jag va ledig igår, de va nice! snart ska jag, christine, madde, kakan och amanda gå och käka på Jacks. Loove it! Sen är de jobba i shotbaren för hela slanten.


kortfattat

sitter hemma hos kim och funderar på att göra en facerape på honom men vågar nog inte, tror han blir arg ;)
orkar inte skriva mer, snart ska jag jobba, HÄÄJ

När ska man dö?

en liten fundering, ska man dö när man är som lyckligast eller som ledsnast..?? Jag skulle nog vilja dö när jag är som lyckligast :)


RSS 2.0