Dag 1 - Presentera mig själv

Hur presenterar jag mig själv? Jag heter Maria Veronica Gunnarsson (MVG, hehee) Bor med Mamma, Pappa och Bror på flatön. Den andra brodren (brorn?) bor i Henån. Vi flyttade till Flatön när jag skulle börja 2an och innan dess bodde jag i ett klassiskt villa område i Henån med Malin som granne. Såpass nära att jag aldrig ville ta på mig skorna för att gå dit och då blev min mamma arg på mig.
När jag va liten var jag väldigt ofta sjuk. Sen när jag kom upp i mellanstadiet fick jag reda på att jag va mjölkallergiker, väldigt illa sådan. I samma veva fick vi också reda på att jag har Reumatism, Alltså en sjukdom i lederna. Då var jag dendär lilla smala tjejer som var blek och mörka ringar under ögonen, hade alldeless för stora tänder för mitt ansikte och var sjuk hela tiden, Underbart :P
Efter flera år växte jag ifrån mjölkallergin och reumatismen märker jag av väldigt sällan, kan va att man får ont i ryggen då och då typ.   
Som person vet jag inte riktigt hur jag är, de borde väl egentligen någon annan svara på. Men jag försöker att alltid vara snäll och trevlig, hoppas jag lyckas med det. Dock kan mitt humör gå som en bergodalbana. Kanske inte är arg så ofta men irriterad på saker kan jag lätt bli. Framför allt på flatön och att jag bor så öde. 
Jag är väldigt barnslig och de skyller jag på att man blir som man umgås! 
Annars är jag väl ganska utåtriktad och har lätt att prata med folk, framför allt nu efter att jag jobbade på Rhodos för då var man ju tvungen att va övertrevlig och tränga sig på folk och få dom att tycka om en. Vem köper drinkar av en bitterfitta? 
Vet inte om de finns så mkt mer att säga, vi har 3 katter, 3 hundar och min pappa har hönor ;) Sen har vi haft en massa andra djur genom åren, bland annat jäss, kaniner, hamstrar och papegoja. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0