Dag 3 - Mina föräldrar

Mamma är en såndär klassisk mamma. Ställer alltid upp i vått och torrt och är nog världens snällaste, Pappa är, Nu tänkte jag skriva en klassisk pappa men det vet jag inte om han är. Han är en sån som kan allting, sånna sysslor ingen annan gör i huset. På så sett känns han som en klassisk pappa. Hans temprament kan gå lite upp och ner, framför allt när de gäller flatön. DÄR är vi väldigt lika, dock kan jag ju bli sur för att jag inte vill vara på flatön och han blir sur för att han inte vill att någon annan ska vara på flatön. Dvs Badgäster som inte vet att de finns en gas på bilen och tror att alla har semester för att dom har de. Vissa människor kan faktiskt vara helt koka i skit!
Mamma och Pappa är verkligen så olika dom bara kan bli!
Mamma gillar att hålla på med hundar och det är väl hennes störta intresse - Pappa HATAR hundar! ( vi har 3 stycken stackarn )
Pappa är en riktig entertainer och de är även hans jobb - Mamma sitter gärna i bakgrunden och lyssnar istället, har nog aldrig hört min mamma sjunga faktiskt samtidigt som de är pappas jobb.
Mamma skulle aldrig kunna vara elak emot någon och om man tar hem kompisar för första gången är hon otroligt trevlig.  - Pappa bryr sig inte direkt om första intryck, Jag tror de va första gången Elin var hemma som han bara ställde sig bakom henne och stirrade på henne och såg förbannad ut. stackarn måste ju blivit livrädd.  Känner man honom inte är han väl lite svår att läsa, men de är hans skargång (stavas de så?) och är egentligen super snäll!

Trots att dom är så olika har dom varit tillsammans ända sen dom var 16 år. första gången mamma såg pappa var när han stack in huvudet i mormor och morfars bil och skrek "och er jävlar ska vi betala skatt för" Eller nått liknande (då var dom badgäser, så han har inte förändrat sig mycket). Andra gången dom träffades tror jag var när mamma hittade pappa liggades med moppen i ett dike, Nykter eller inte vet jag inte, låter jag va osakt.

Så man märker ju att det är ett förhållande som är ment to be ;)

Älskar dom


Kommentarer
Postat av: Maggie

Haha, åh vad fint! :D Gillar speciellt hur dom träffades!! Kul grej detta :D

2010-12-09 @ 13:07:46
URL: http://magdalenanoaksson.blogg.se/
Postat av: kajsa

ååh blev ju tårögd här mee!!

2010-12-12 @ 01:42:32
URL: http://kajsaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0