Dag 5 - Min bästa vän

Att välja ut en bästa vän går ju egentligen inte, jag har ju hela min skara : Malin Adebahr, Amanda Norman, Kajsa Arvidsson, Martina Enebrand, Natalie Andersson, Carro Myrseth, Maggie Noaksson, Jennie Olausson, Mikaela Petersson, Emelie Thuresson, Caroline Ohlsson och Hanna Appelgren.

Men ska jag skriva om någon får de nog bli min älsta bästa vän Malin "Maloj" Adebahr.
Vi har känt varandra så länge jag kan minnas eftersom att vi bodde grannar när jag föddes. Redan när vi var små var vi förjävliga, framför allt Malin! Några saker vi har gjort tillsammans är ju bland annat :

- Leka frisörer med vanliga saxar, Jag blev fulast alltså klippte Malin sämre än mig ;)
- Sitta och dricka ur småflaskor i Malins brors barskåp
- Tog våra såkallade bobbycars ner till torget och skulle handla i 3 års ålder! Där hittades vi av Saras pappa och samtidigt var våra päron ute och hade panik för att vi va borta.

Sen har vi suttit ihop rätt bra fast i mellanstadiet var vi väl inte lika mycket med varandra. När vi började 7an började vi i samma klass och från och med då "sitter vi fast i samma rövhål" Enligt pappa. Våran mest gemensamma hobby är som nog dom flesta förstått Mat! Efter det kommer nog att vara allmänt konstiga och göra fula saker och va sämst i världen på att stava. Fast de är ju ingen hobby direkt det är bara så vi är, framför allt när vi är med varandra, inte stavningen då, den är hela tiden.
Fast även om vi är lika på många sätt är vi riktigt olika med. Malin är KASS på datorer och jag är bättre. Hon tränar och har gjort de i hela sitt liv för att hon gillar de, Jag tränar för att jag måste och inte alls så som hon gör, hon får oftast tvinga med mig. 
Malin är väldigt planerad och duktig jag är inte så mycket för att planera och tycker att "det löser sig" funkar bra som planering. 
Men jag tror att vi är så tighta för att vi kompletterar varandra och vi kommer nog aldrig växa ifrån varandra, har vi inte gjort det på 19 år gör vi de nog inte på ett tag till heller ;)
 
Vi har gjort en jäkla massa saker tillsammans och mer ska de bli. Vi berättar Allt för varandra, även sånt man känner att man gärna inte hade hört ;) Och hon är den mest omtänksamma personen jag känner. Malin skulle aldrig kunna göra något där hon vet att någon annan tar skada av det. Hon fick dåligt samvete för att vi haade beställt leveranspizza för att någon var tvungen att åka ut och leverera den till oss. Så mycket snällare tjej än henne hittar man nog inte 

Älskar henne <3 


Kommentarer
Postat av: kajsa

åhh vad fint skrivet!! Blev nästan lite tårögd av att läsa er lilla story.. :)

2010-12-12 @ 01:36:48
URL: http://kajsaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0