Dag 6 - Min tro

ja min tro.. Jag vet verkligen inte vad jag tror på. Jag tror på spöken, antar jag. om det finns någon gud? ingen aning. Jag kan tänka till honom men det är nog mest för att det ska finnas hopp om sånt man inte kan avgöra själv. Saker som typ "snälla låt de gå bra på.. nått" aa men ni förstår.
Sen måste jag hålla med om att de känns lite tryggare kanske om det nu skulle finnas en gud.
Men jag tror ju att alla har någon guardian angel eller nått liknande och att när man dör händer de nått mer. vad vet jag inte men jag tror inte man bara poff så finns inget av en kvar.  Kanske är därför jag inte är rädd för att dö. Har aldrig varit det vad jag kan komma ihåg. Rädd för sättet att dö på möjligen men inte döden isig. De jag är rädd för är att va påväg till döden men inte komma dit. ´t.ex. Drukna! paniken när man håller på att drunka är jag livrädd för men inte när man väl är påväg bort de är nog bara skönt skulle jag tro. Hänger ni med?

De jag vill komma fram till är att jag är rädd att lida in i döden men inte döden ;D hehe let´s go deeptalk!Hihi denna bilden hade jag på min vägg när jag va liten om jag inte minns helt fel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0