Dag 8 - Mina syskon

EMELIE DET KAN JU VA BRA OM DU LÄSER DETTA?
Emelie vet nämligen inte efter ca 4 års vänskap vem av mina bröder som är vem.

Jag har 2 bröder, Robin och David. Robin är född 1987 och David 1989.
David bor hemma och det är även honom jag är tightast med.Förr så brukade vi alltid umgås med samma gäng, tex så sommaren 08 var det alltid jag, David och makkan som umgicks, sen kom kajsa och joinade oss. Nu är David mest på torp och jobbar på scorett och med Elin som är hans söta flickvän eller med killarna från henån,Robin och dom :)
Han är.. jag vet inte hur jag ska beskriva honom, inte mogen.. duktig kanske? Han gillar att laga mat och eftersom han gick hotell resturang så är han bra på de också. Han gillar att träna, spela gitarr, är omtänksam och gör allt för att få folk glada. Så är han väldigt trevlig, mot dom han vill va trevlig mot och är han inte trevlig så är de antingen på skoj eller så förtjänar personen inte att vara trevlig emot.

Robin bor i en lägenhet i henån med Malins bror Mathias. Han har ett band som heter scarecrow nation och där i sjunger han. Det gör han bra enligt mig. Robin är en clown när han är med mig iaf. Att vara med Robin och David ihop är oftast väldigt underhållande. Han jobbar på Ivarsvärg i henån, kanon för mig nu när jag gjorde om mitt rum precis ;) När han inte jobbar så styrketränar han eller hyr film på statoil. Så om någon vill ha filmtips fråga Robin för han har sett istortsett alla filmer på statoil.


Robin Jag och David i Marocko

Jag Robin och David, Igen Marocko

Robin och David i Malin sommarstuga

haha David och jag är superheta ;)


Kommentarer
Postat av: emelie

jag vet ju att robin sjunger i ett band. men dom är så lika så vem är ihop medelin kan jag inte vara på rak arm alltså

2010-12-16 @ 12:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0