Should I stay or should I go

Sitter och funderar. Om man skulle flytta till stockholm?
Som det ser ut nu så har jag ju inget jobb hemma, eller jo städningen men. jag menar att jag har ingenting direkt att vara här för, bortsett från tjejerna men 2 har ju redan dratt till london så vem vet vart resten tar vägen. Frågan är vart man börjar, jobbar för att få pengar för att kunna flytta eller flyttar för att få jobb i sthlm?  tåls att tänka på.
Dock tycker min bror (med många åsikter) att de bara är töntar som bor i stockholm så vi får väl se om jag har familj kvar om jag skulle göra de.
Då kan jag hänga med kim med för enligt kim är jag, som han nyss uttryckte sig "ända ganska trevlig". Man får tacka, inte vem som helst som är ganska trevlig ;)


Amanda Jag Jesper och Kim

Tobbe, Mathias, Martin, Alex och Justin

Jag, Kim, Patrik och Tora

Alex och jag

Jag och chrilleboysenbär :DKommentarer
Postat av: Elin

"Nej, det är för farligt för dig där. Det finns fullt med knarkare överallt som sticker folk i benet bara för att dom tycker det är kul, och sen skrattar dom elakt efteråt."haha e de david som tycker de bara finns töntar i sthlm? han har aldrig ens vart där o han e bara främlingsfientlig o rädd för stora vida världen. dessutom finns de mer töntar i uddevalla isf. ja tycker du ska skita totalt i va david säger o göra de du bäst vill. sen så säger ja inte att ja tycker du ska flytta dit men ;) lyssna inte för mkt på din bror som pratar så mkt om sånt han inte vet något om ;)

2010-12-13 @ 11:30:39
URL: http://eileenhc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0