4 advent

Helgen innan julafton och jag och Sia har haft besök hela helgen. Det har varit en riktigt bra helg. 
fredagen var vi ute och åt på loulou, ryggbiff! Så barnsligt god. Sedan tog vi en sväng förbi trägårn för att hälsa på Paulina som var där. Efter några timmar där avslutade vi kvällen på flying scotsman.
 
Här kommer en liten blandad kompott på helgen. 
 
 
 
 
 

Träningsverk

 
Jag har en hemsk träningsverk efter måndagens träning. Fy fansen alltså! Jag skulle tränat igår och idag egentligen men har inte kunnat. Imorgon får jag dock ta tag i de. Håkan på gymmet har gjort ett nytt benpass för mig som är så sjukt jobbigt, vilket de fantastiskt roligt. De finns ju inget som känns så tråkigt som att åka från gymmet och känna att man inte tagit ut sig. Så de får de bli imorgon innan jag ska på julmys hos Amanda.

18 Dec

6 dagar kvar till julafton och jag har köpt 2 julklappar, awesome. Tror det är dags för mig att sätta igång. 
 
På lördag ska jag ner till MillaMi och stå med amanda där från 12-15. Jätteroligt! =) 
 
 

Lucia

Idag är de Lucia. Jag har legat och kollat på luciatåg på tv. Sias föräldrar har även kommit hit med Lussebullar till oss. Jag älskar julen!! Jag har även fått hit min gungstol. Den passade så mycket bättre där än divanen, den har vi flyttat in i sovrummet nu. Nedan ser ni lite av vårt julpynt, bland annat Peggys fylletomte som jag har fått låna i år =) 
 

MillaMi

Idag har jag varit på MillaMi och fotat. Längesedan sist och det var riktigt roligt att göra de igen. 
Vi fotade nyheter från Plain vanilla, lite härliga nyårs klänningar och annat sött. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blodbilen

I hopp om att kunna ge de lilla jag kan nu när de är musikhjälpen tog jag mig till gustavadolfstorg för att lämna blod och ge ersättningen man får från de till musikhjälpen. 
Jag kom in i blodbilen, skrev på lite blanketter eftersom jag aldrig lämnat blod förr. Gick in för att ta några rör så dom kunde kolla så mitt blod va okej. Mitt blod va fint.. väldigt rött och läskigt när de fylls upp i rör. 
Dock hade jag för lågt blodvärde, så jag fick så snällt knalla mig hem igen. Så går de när man försöker göra en god gärning. Får se om jag kan komma på någonting annat att göra för musikhjälpen. 
 
 
 
 
 
 
 

Pepparkaka

Sitter nyduchad i sängen och lyssnar på morgonpasset i P3 och njuter av att det snöar. Snart bär de av till stan för några timmars jobb på Milk and Honey. 
Ett tips för er som är lika mycket torsk på julen som jag är så fick jag ett underbart bodybutter av Tj och Hassan när jag fyllde år. Pepparkaka! Eftersom julen är kort vill jag få ut så mycket som möjligt av den och då ingår att lukta som en pepparkaka. 
 
 

Birthday party!

 
En riktigt rolig dag igår. Vi började på en restaurang där de blev buffe. sedan blev de en runda till loulou, sticky, oakroom och slutlingen park lane. Tack alla och framför allt Amanda och Berra. Stort grattis på födelsedagen. 

Andra advent

 
Igår var vi och firade min svåger och hans flickvän som fyller år idag. Det var en riktigt rolig kväll med massa dans. Så det passade perfekt med lite adventsmys idag =) 

DONE

Resultatet av några veckors slit med min divan. Jag är jättenöjd, den blev precis som jag sett från början. Ganska stor skillnad tycker jag ändå. 
 
Innan såg den ju ut såhär. 
 
 

Dinkelknäcke

Världens godaste knäckebröd görs av min moster Peggy. Barnsligt goda och att man får dom i fina förpackningar är ingen nackdel heller. Fick med mig ett paket igår och snart är de slut. 
 
Jag är ute på Orust för att jobba. Ganska skönt att komma hem till Mamma och Pappa en gång i veckan för kvalitetstid. Speciellt nu när de är jultider. 
 

RSS 2.0