Divan

Såhär ser mitt projekt ut för tillfället. Det ligger mycket mycket jobb bakom som inte syns. Vi har bland annat fått laga den under, samt spänna den. Spackla benen, spacklet har spruckit så vi har fått ta av de, spackla igen, ta av igen. Slipa, slipa, slipa... Grundmåla, spackla igen. Spacklet sprack igen!!! Men de sket jag i denna gången. Använde mig av "det är en gammal möbel, den ska va lite sliten" för att de ska kännas mer ok. 

De som ska göras nu är att spackla ett lager på baksidan. Måla 2 gånger till. Sen skuggningar i alla krumilurer. 
Sen är jag klar. Då ska Peggy ta över och klä om den. 
Detta kommer bli en underbar divan!! 

Utgång

I söndags fyllde Sias inneboende, Frida år. Så i lördags blev de utgång för att fira henne. en av dom bästa utgångarna på länge. Det blev dans, sangria, helrör, hybris, baguetter och mycket mycket musik. 

 
 
 
 

utstallningenliksom.se

Gå in och köp mig.. Eller någon annan. Min favorit är garanterat Meduza. Så jävla vacker tavla. 
 

FAV

En bild från förra fotogaferingen i en tröja från FAV. 
 
 
 
 
 
 
 

EGENTID

Den bästa studen på dagen. Den pågår just NU! 
Vaknar tidigare än jag behöver för att ha egentid och se på morgonpasset i P3. Ibland kan jag tycka att de här med egentid går lite för långt. Förut gick jag ut och stekte ägg och bacon och koka kaffe. När jag kom tillbaka in i rummet lät jag lite mycket så Sia vaknade till. Då stod jag och gömde mig bakom skynket aka. dörren tills han hade somnat igen. Ja, förlåt! Det blev så denna gången, men du gillar inte morgonpasset ;) 
 
Igår var vi ute i Angered för hälsade på Voshens päron. Vi lånade med oss deras systemkamera och lekte lite. Efter det kände jag såhär. Pinsamt att jag gick ut med MVG i Foto C. Hur mycket kan man glömma på 3 år. 
 
Så alla bilder som är bra ljus på nedan är med stor sannolikhet fotat på Auto inställning. 
 
 
 
 

RSS 2.0