THE DROP

 
 
 
 
 
 
Lördagen som var har jagsett fram emot länge! Och den levde absolut upp till mina förväntningar. 
Sticky Fingers hade premiär på sin klubb "the drop". 
En house-fest som är varje lönelördag. Det var konfetti, glowsticks, ballonger och en jävla massa house. 
 
Jag hade köpt et halsband och nagellack dagen till ära då de va silverparty. Tyvärr när man köper smycket för 129:- får man väl räkna med kvalitetsproblem så när jag kom hem på natten har mitt nya vita linne en stor smilemun efter mitt silvriga halsband.. Gött.. Bajs på gina tricot ibland. 
 
 
 
 
 

Schysst hylla

Var och utnyttjade mitt presentkort på Ikea för några dagar sedan.  Det va flera år sedan jag målade om i mitt rum och har ännu inte fått upp nått på väggarna så jag tyckte det var på tiden. 
Storfiskarn

I måndags följde Sia med ut till Orust. Jag tog med honom och fiskade. Vi fick ingen fisk. Pappa kom och fiska med oss och fick napp på andra kastet. Rutinerad fiskare. Så nu ska vi köpa oss egna fiskespö så vi kan överglänsa honom 


Sovmorgon

Efter att haft ett jävligt intensivt halvår med jobb är de faktiskt "skönt" att va halvt arbetslös ett litet tag. Jag har ju legat och kört mellan 3 olika jobb. Nu har jag bara mitt städjobb som är en gång i veckan och MillaMi då och då. 

Så denna morgonen har jag börjat med ägg och bacon och kaffe framför tvn. Väldigt mysigt. Men nu får jag ta tag i mitt cv igen. 
Söndagsshopping

Tydligen så heter filmen vi såg igår inte hur många smultron  finns det i världen utan hur många lingon finns det i världen. Det har jag ju fått äta upp. 

Idag har jag varit nere på stan och handlat lite. Ett par svarta suupersköna byxor och två toppar. 


Kvalité på mobilbilder. Älskar man dom inte bara. 

Sedan har eftermiddagen spenderats såhär. Jag dör.. Så jävla fula! 

Lördagsmys

Nu sitter jag och Frida framför tvn och tittar på hur många smultron finns det i världen. Massa god mat och godis. Så en lördag ska spenderas. 


Schäslong-heaven

Igår åkte jag till Amanda i Uddevalla. Vi skulle kika lite i affärer men eftersom jag precis slutat på jobbet så kan jag ju inte shoppa så mycket. 
Det första jag gör är att gå ut living room med 6 stycken riktigt fina rödvinsglas. När vi skulle parkera bilen utanför Amanda ser jag en antikaffär, jag ville bara gå in och kika lite efter en stol jag är på jakt efter. Det var riktigt stort där inne och både jag och Amanda gick runt och sa "herreguuud" hela tiden. Jag med iver och Amanda med dödsångest. Hon va så jävla rädd för alla gamla möbler. Va olika man kan va ;) 

Högst upp, längst in efter det känns som vi vandrat runt hur länge som helst kommer vi fram till dessa skönheterna. Jag dog!! 

 
Idag ska jag åka och köpa mig en. Vilken har jag dock inte bestämt. Jag kommer att måla och klä om den vilken jag än tar. Just nu står de mellan 2an och 4an. Alla säger 2an men jag ser så mycket potential i den sista. Både trät och kurvorna är så mycket finare på den.  
 Dessutom kan jag nog få den 1000 kronor billigare. Vi får se vad det blir 


Backstage


Lite Backstage bilder från gårdagen på MillaMi.
 

CHILLNORWAY

En bild från förra fotograferingen på MillaMi.
I byxor från Robin Jeans och blus från ChillNorway

Här hittar du byxorna

Här hittar du blusen  

På Onsdag ska de fotas massa nyheter. 


ROKOKO

Jag har kommit in i en inredningsfas just nu. Vilket är jobbigt då jag bor i mitt lilla flickrum igen. Men jag vet ju att jag kommer inte bo här alltid så nu håller jag på att planera min obefintliga lägenhet. Mitt sovrum ska vara gustaviansk stil och ska ha en rokoko fotölj eller schäslong. Något i denna stilen. 


Här är några stolar jag hittat på blocket som hade vart superfina att klä och måla om. 

MILLAMI

Lite favoriter från förra fotogareringen på MillaMi 
 
 
 
Mina favoriter från höstens nyheter. Skulle någon vilja köpa en eller båda dessa jackor till mig skulle de uppskattas. 
 
Millami.com
 

PRESENTER

 
Blivit bortskämd idag. Började jobba 7.30 imorse, så fick jag en present på jobbet. En riktigt fin kopp som jag nog måste köpa några fler av. När jag kom hem från jobbet stod ännu ett paket på köksbordet. Två Victorias secret body lotions. Blir så otroligt glad. Jag har du dessutom fått dille på allt som har med doft, hudvård och smink att göra. 
 
 
 

RSS 2.0