Lördag

 
I lördags skulle jag ha kvalitetstid med Frida. Det blev en spontan utgång där vi träffade Liyi, Marcus och Vihn. 
 

Just don´t

 Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har som man. Klär man sig i tshirt och strumpor endast så ser man förjävlig ut.
 
 

Råttor

Fick en lapp i brevlådan för några dagar sedan. 
"De förekommer råttor i fastigheten så vi ska sätta in fällor i avloppen"
 
Sedan vi fick den lappen vågar jag inte gå på toa, jag håller mig tills jag håller på att kissa på. Frågan är hur länge jag ska va rädd för att de ska komma en råtta och bita mig i rumpan. Jag är livrädd! Jag vågar inte ens öppna badrumsdörren, jag spolar innan jag öppnar toa locket och jag väntar bara på att de ska komma upp en äcklig jävla råtta när jag väl lyfter på de...
 
USCH!! Ett annat tips, om du är otroligt rädd för något, googla de inte.. Aldrig!! 
 
 

In love!

Sitter och kollar runt på nätet på massa saker jag inte har råd att lägga pengar på för tillfället. Otroligt dumt. Men dog när jag såg denna. Jag älskar den! Marinblått och glud, så fin kombo. 
 
 

2014

Tack alla för en riktigt trevlig nyår. Kvällen spenderades hos mig och Sia. Vi hade Amerikanskt fastfood tema på på maten och serverade, wisky och cola marinerade kycklingvingar. Högrevsbugare med sötpotatis pommes och key lime pie. Sedan drog vi vidare till Sticky eftersom att sia spela på natten. 
 
 

RSS 2.0